Jdi na obsah Jdi na menu
 


Špatná funkce střev a obezita

6. 12. 2012

Špatná funkce střev a obezita

Nadýmání. Dělat teplé koupele a vtírat do břicha olivový olej. Zácpy mají různé příčiny. Atonie střev, nervy, nesprávná dieta.

Doporučení dietologa: vyloučit salám. 200 g salámu obsahuje benzopyren, který vyvolává rakovinu. Je ho tam tolik, jako vdechne obyvatel velkoměsta za jeden rok. Mac Donald a jiné restaurace přidávají do jídla chuťové přísady – glutamát sodný. Člověk si na to zvyká. Kuřata jsou plná chemie a hormonů. Nedělat bujóny. Vařit, bujón vylít, kuře sníst. Jíst celozrnné výrobky. Nejíst z bílé mouky, vzniká z toho diabetes! Kysané mléčné produkty jsou dobré pro obsah kalcia. Ale nesmí být odtučněné! Kalcium se bez tuku nevstřebá! Proto vždy plnotučný tvaroh!

Snídaně z ovesné kaše, do toho banán a sušené meruňky, nebo sušené švestky, 2 vlašské ořechy na osobu, trocha dýňových semen na prostatu. Obměna: zalít ovesnou kaši kefírem nebo kyselým mlékem a přidat nějaké ovoce, jako např. borůvky a jiné lesní plody. Ještě lépe je dát do kaše kus tvarohu.

Pečlivě žvýkat potravu a nezapíjet ji.

Snažte se jíst pouze čerstvou neohřívanou potravu.

2 hodiny denně chodit na čerstvém vzduchu. Fyzická zátěž zeštíhluje.

Na zhubnutí

sklenice-vody.jpg1 sklenici vody ráno nalačno. Nejíst příliš slané, ostré, vyhnout se alkoholu. Ráno cvičit. Odvar z ovsa. Zalít 1 sklenici ovsa litrem vařící vody a nechat odstát přes noc. Potom scedit a přidat 3 pl medu. Čistí to organismus a zvláště játra. Při obezitě vzniká hypertenze, trnou ruce, je těžko.