Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zázračný nerost - ŠUNGIT

Co šungit dokáže?
•dezinfikuje a čistí vodu
•obohacuje vodu stopovými prvky
•mění její energeticko-informační strukturu
•absorbuje z vody těžké kovy, železité přísady, mikroby a organické sloučeniny
•pohlcuje elektromagnetické záření!
•neutralizuje geopatogenní vlivy
•zlepšuje mikroklima
•harmonizuje prostředí
•má léčivé a hojivé účinky
•dodává energii a sílu

Šungit ve spojení s vodou
Díky svým absorpčním a baktericidním schopnostem dokáže šungit vyčistit vodu téměř od všech organických příměsí včetně ropných produktů a sloučenin obsahujících chlor. Dokáže odstranit dusičnany a amoniak, kovy i nekovy, ničí vibria cholery, streptokoky, jiné bakterie a mikroorganismy.

Paměť vody
Výzkumy dokázaly, že ve vodě se „ukládá minulost“. Vše, co se s vodou kdy stalo, jaké látky obsahuje nebo obsahovala, je v ní uloženo. Šungitu zde můžeme říkat destrukturátor, protože z paměti vody odstraňuje informaci právě o těchto látkách. Tedy jinak řečeno, dokáže měnit její energeticko-informační strukturu. Navíc vodu obohacuje stopovými prvky, které jsou důležité pro organismus.

Výrobky ze šungitu

Šungitová pyramida
Šungitová pyramida je příkladem synergického posílení vlastností materiálu a tvaru.
Ponořená do vody tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní unikátní lék. Malou pyramidku (40x40 až 50x50 mm) postavte na dno skleněné lahve o obsahu 3 litrů, nalijte pitnou vodu, a láhev s vodou postavte na světlé místo na 48 – 72 hodin. Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití. Při delším macerování se aktivita vody začíná snižovat. K ozdravně léčebným účelům doporučujeme pít pyramidální vodu třikrát denně po 100-150 g, bez ohledu na to, kdy jíte. Je zaznamenáno blahodárné působení této vody na celý organismus: zlepšuje se celkový stav, odstraňuje se nervové napětí, je pociťován příliv sil a energie. Terapie touto vodou má rychlejší účinky než působení samotné pyramidy.

Šungitová voda v kosmetice
Pokožka ošetřovaná touto vodou se čistí, napíná, drobné vrásky se vyhlazují, mizí uhry a vřídky. Ztrácejí se lupy, znatelně se zlepšuje kvalita vlasů. Výsledky některých výzkumů ukazují, že i předčasně zešedivělé vlasy mohou nabýt své původní barvy.

Teplá šungitová voda
Výborný prostředek pro léčebný výplach a kloktání: při bolestech v krku, ústní dutině, v nose a při parodontóze. Velmi účinné inhalování při nachlazení, angíně, chřipce, bronchitidě, atd. Velice zdravé jsou šungitové koupele. Zklidňují, odstraňují stres, únavu, harmonizují organismus a normalizují spánek. Již po první koupeli se hojí drobné trhlinky, ranky a po několika procedurách se urovnávají vážnější problémy, jako jsou pooperační jizvy, loupající se kůže, ekzémy, plísně.

Odstranění vlivu geopatogenních a zón
Pokud se chcete zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše šungitovou pyramidku postavit ve vašem pokoji a váš pokoj pro vás přestane být rizikovou zónou. Okamžitě se odstraní všechno nepříjemné působení elektromagnetických polí, zlepší se složení vzduchu. Působením šungitové pyramidky se dokonce mění vůně v místnosti. Pro neutralizace nepříznivého záření počítače, televize atd. umístěte pyramidku před monitor nebo jiný zdroj záření.

Stejná vlastnost šungitu se využívá u destiček na odrušování záření bezdrátových telefonů. Destičku nalepte na pouzdro nebo na zadní stranu sluchátka.

KV-Ilustrační foto:mineral-blaha.com/lott.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář